Vila Selene


Evenimente

Vila Selene

Localizare:

  • Adresa: Aleomandra, 61, Model, Romania
  • Distanta fata de centrul orasului: 2km
  • Coordonate GPS: Lat: 43.719412 Long: 20.685668

Descriere Generala:

SeleneAceastă proprietate minunata este situată la doar câÈ›iva paÈ™i de plaja Agrari, intre dealuri de smarald  È™i albastrul cerului. De pe aceasta pozitie panoramică, privirea iti este incantata de câmpurile din jur È™i Golful Agrari, oferind o senzatie de liniste in mijlocul naturii.

Zona de open-space living dispune de o terasă de piatră mare dotată cu È™ezlonguri confortabile È™i o pergolă unde se poate lua masa în aer liber. Piscina privata este inteligent poziÈ›ionata pentru a beneficia de cat mai mult soare È™i de vederea inconjuratoare. Interiorul este tipic de o casă de vacanță modernă: curat È™i funcÈ›ional, dar frumos decorat cu mobilier atractiv È™i opere de artă oferind un sentiment de confort È™i de îngrija pentru detalii. Proprietatea este împărÈ›it în două secÈ›iuni, fiecare de sine stătător È™i independenta una de alta.

Casa principală are un living mare cu o bucătărie deschisă È™i modernă, cu acces la piscina, gratar si zona de luat masa în aer liber. La etajul superior sunt două dormitoare spaÈ›ioase, cu băi proprii, cu acces la o terasă mică È™i o pergolă cu vedere la mare. Casa de oaspeÈ›i, cu intrare de la terasa cu piscina, dispune de o bucătărie mică È™i două dormitoare duble, cu vedere la mare È™i baie proprie.

Serene House este o proprietate perfecta pentru cei care cauta o locație liniștită, avand multa intimitate și confort, precum și foarte aproape de plajă.

SeleneSeleneSeleneSelene

Detalii de Contact:

Contact: Miron Marin

Telefon: 0742/445.231

Email: miron@yahoo.com

Preturi cazare:

Double bed: 230 RON/Noapte
Single bed: 180 RON/Noapte

Oferte Speciale

Circuit manastirile Bucovinei (2 zile) = 250 lei/pers

Petrecere la piscina = 1500 lei per grup