Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Vama Veche Salsa Week

6-12 Aug 2018

“Vama Veche Salsa Week” a debutat in anul 2004 si se desfasoara anual, in luna august, pe malul Marii Negre, in statiunea Vama Veche. Comunitatea latino si iubitorii dansului sunt invitati sa se distreze pe ritmurile lor preferate si sa se bucure de reprezentatii spectaculoase.

Vama Veche

Salsa Week

Evenimentul recreeaza atmosfera vibranta de pe plajele sud-americane, aducand o explozie de culoare si de voie buna la Vama Veche. In timpul zilei se organizeaza cursuri de dans, sustinute de artisti internationali; acestea abordeaza dansurile latine - bachata, kizomba, reggaeton, salsa, zouk si tehnici de styling, spinning si partner work. Artistii din tara si de peste hotare ofera show-uri incantatoare, cu miscari elegante, pline de energie, si piruete ametitoare. 

In ultimele doua zile ale festivalului se desfasoara concursurile Best Romanian Salsa Team si Romania Latin Dance Cup. Castigatorii primei competitii obtin premii in bani, iar invingatorii celei de-a doua se califica la campionatul mondial de salsa World Latin Dance Cup. Seara, distractia este garantata la petrecerile latino tematice, unde iti vei face prieteni noi.  

“Vama Veche Salsa Week” este un eveniment autentic, dedicat persoanelor energice, care stiu sa se bucure de muzica si de dans. Vino la Vama Veche si vei cunoaste atmosfera latina chiar pe malul marii.

Salsa Week

Salsa Week

* In 2018, evenimentul va avea loc in perioada 6-12 August.

* Pagina web a evenimentului: http://salsaweek.ro/.

* Profilul Facebook al evenimentului: https://www.facebook.com/salsaweekromania/.

[Un articol de Andreea Bertea]