Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Transilvania Rookie Fest

Feb 2017

Transilvania Rookie Fest“Transilvania Rookie Fest” a debutat in anul 2011 si este o etapa a competitiei internationale “World Rookie Fest”, dedicata snowborderilor cu varste sub 18 ani. In fiecare an, tinerii pasionati de sporturile pe zapada isi arata iscusinta pe partiile din funparkul Arena Platos din Paltinis (jud. Sibiu).

Concursul este cotat cu 2 stele TTR si aduna iubitori de acrobatii pe placa din toate colturile Europei. Sariturile spectaculoase peste obstacole si manevrele impresionante anima si mai mult atmosfera si ridica nivelul de adrenalina al participantilor. Tinerii snowboarderi sunt impartiti in doua categorii de varsta -Groms si Rookies-, iar fiecare grup este divizat in fete si baieti. Pentru a obtine un loc in finala competitiei internationale, care are loc in statiunea austriaca Ischgl, concurentii trebuie sa-si demonstreze abilitatile de-a lungul a 4 stage-uri: box + downrail, kicker + rainbow, kinkbox + short pipe, downrail + shooter.

“Transilvania Rookie Fest” este o experienta incitanta, din care nu lipsesc spectacolul si voia buna. In plus, ai sansa sa-ti faci prieteni cu care impartasesti aceeasi pasiune si sa inveti trick-uri noi. Depaseste-ti limitele si bucura-te de o aventura inedita!

Transilvania Rookie FestTransilvania Rookie FestTransilvania Rookie FestTransilvania Rookie Fest

 

 

 

 

 

 

*In 2017, competitia are loc in perioada 20-22 februarie.

*Pagina web a competitiei internationale: http://www.worldrookietour.com/.

[Un articol de Andreea Bertea]