Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Sibiu Jazz Festival

24-27 May 2018

Sibiu Jazz Festival este cel mai vechi festival de jazz din Romania si unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din lume. A debutat in 1970 la Ploiesti, sub numele de Festivalul National de Jazz, iar patru ani mai tarziu a fost mutat la Sibiu, dobandind cu repeziciune faima internationala.

Sibiu Jazz

Sibiu Jazz

Sibiu Jazz Festival se remarca prin longevitate si prin numarul impresionant de artisti care au performat pe scenele sale. De-a lungul timpului, iubitorii jazzului i-au putut asculta pe  Ron Carter, Chano Dominguez, Omar Sosa, Drum Kitchen Berlin, Steve Houben Quartet, Beata Przybytek Quintet, Largo, Dee Dee Bridgewater, Aura Urziceanu, Johnny Raducanu, Mircea Tiberian si multi altii. Pentru muzicienii romani, acest eveniment este o importanta rampa de lansare.

Sibiu Jazz

Festivalul aduce in Romania noile tendinte in jazz, oferind concerte electrizante si improvizatii unice. In plus, publicul este invitat sa ia parte la recitaluri, ateliere de creatie, expozitii si alte intalniri culturale.

Festivalul de Jazz de la Sibiu este o veritabila sarbatoare a libertatii spiritului. Artistii si spectatorii se unesc in numele muzicii de calitate si se bucura de momente memorabile.

Sibiu Jazz  

Sibiu Jazz

* In 2018, festivalul va avea loc in perioada 24-27 Mai.

* Pagina web a evenimentului: http://www.sibiujazz.ro/.

* Profilul Facebook al festivalului: https://www.facebook.com/sibiujazz.

[Un articol de Andreea Bertea]