Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Salsa Addicted Festival

12-16 Apr 2018

“Salsa Addicted Festival” a luat fiinta in anul 2008 si este cel mai mare congres international de salsa organizat in Romania. Evenimentul se desfasoara anual, in luna martie, in orasul Timisoara. Timp de cinci zile, instructori si performeri din tara si din strainatate vor sarbatori si se vor distra pe ritmurile lor preferate.

Salsa Addicted

Festivalul debuteaza cu un party la care ai ocazia sa cunosti si alte persoane pasionate de salsa, dar si dansatori de renume international. Chiar daca esti dansator amator, poti deprinde tehnicile esentiale la numeroasele workshop-uri sustinute de artisti romani si straini. La cursuri sunt abordate stiluri diferite de dans - salsa on one, salsa on two, kizomba, bachata, cha cha, afro jazz, zouk, pachanga si reggaeton. In plus, se dezbat elementele de eticheta in dans, tehnicile de spinning si armonia in miscarea corpului. 

Salsa Addicted

Salsa Addicted

Atmosfera este asigurata de spectacolele artistilor profestionisti, alaturi de care incepatorii invata primii pasi de salsa. DJ din tara si de peste hotare sunt prezenti la Timisoara pentru a anima petrecerea cu ritmuri incendiare. Festivalul se incheie cu petreceri tematice, unde participantii trebuie sa respecte dress code-urile. 

“Salsa Addicted Festival” ii asteapta pe toti iubitorii de salsa sa incinga ringul de dans si sa petreaca pana in zori. Voia buna, spectacolul, muzica si oamenii pe care ii vei intalni creeaza o atmosfera de sarbatoare, oferindu-ti o experienta memorabila.

Salsa Addicted

Salsa Addicted

* In 2018, festivalul se desfasoara in perioada 12-16 Aprilie.

* Pagina web a evenimentului: http://salsaaddictedfestival.com/.

* Profilul Facebook al festivalului: https://www.facebook.com/SalsaAddictedFestival.

[Un articol de Andreea Bertea]