Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Rockstadt Extreme Fest

02-05 Aug 2018

“Rockstadt Extreme Fest” a debutat in anul 2013 si se desfasoara anual in luna august, in orasul Rasnov, in apropierea cetatii fortificate. A fost desemnat cel mai bun festival organizat in Romania in 2013 si promite o experienta intensa in mijlocul naturii.

Rockstadt Extreme

Rockstadt Extreme

“Rockstadt Extreme Fest” este singurul festival de metal extrem din tara noastra. Cu ocazia acestui eveniment, iubitorii rockului se reunesc pentru a se distra pe acordurile lor preferate. Timp de patru zile, padurea din Rasnov rasuna in ritmuri de black metal, death metal, new methal, gothic methal, thrash teutonic si punk. Pe cele doua scene amenajate concerteaza trupe ca Powerwolf, Belphegor, Converge, Metal Allegiance, Septicflesh, Fleshless, Gutalax, Misery Index, Obscure Sphinx, Bucovina, Dust Bolt, Infest, Kurokuma, Ingested, Kistvaen, Dirty Shirt, E-an-na, Impure Wilhelmina.

Rockstadt Extreme

Rockstadt Extreme

In perimetrul festivalului este amplasat un parc de distractii, Adventure Metal Park, dotat cu tiroliana, trambulina elastica, panou de escalada si echipament pentru tir cu arcul. In plus, poti participa la concursul de alergat cu sacul sau poti sa-ti provoci prietenii la o intrecere de Beer Mile. Cel mai barbos dintre barbosi va fi recompensat cu un abonament la editia viitoare a evenimentului.

Incarca-te cu energie, ia-ti cortul si vino sa iei parte la un festival de proportii. Vei avea parte de distractie, aventura, muzica de calitate, prieteni si aer curat. 

Rockstadt Extreme

* In 2018, festivalul va avea loc in perioada 02-05 august.

* Pagina web a evenimentului: http://www.rockstadtextremefest.ro/.

* Profilul Facebook al festivalului: https://www.facebook.com/rockstadtextremefest.

[Un articol de Andreea Bertea]