Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Padina Fest

Jul 2017

“Padina Fest” a luat fiinta in anul 2010 si se desfasoara anual pe platoul Padina, in Muntii Bucegi, la 1500 m altitudine. Festivalul se adreseaza persoanelor care iubesc si ocrotesc natura, propunandu-si promovarea turistica a zonei, educarea montana si ecologica a publicului.

Padina FestLa “Padina Fest” vei avea parte de cinci zile pline de muzica buna, adrenalina si activitati foarte interesante. Pasionatii de alpinism isi pot testa abilitatile la rapel si tiroliana si pot practica catararile pe stanca si la panou. Cei care isi doresc sa descopere obiectivele turistice ale masivului pot inchiria biciclete si pot face drumetii pe traseele marcate. De asemenea, se desfasoara si competitii specifice taberelor la munte: oina, probe de slackline, Military Camp, Treasure Hunt si cursa cu obstacole “Padina Challenge”. 

Cei care vor sa se relaxeze si sa se bucure de aerul proaspat sunt invitati sa participe la workshop-urile organizate pe platou, sa se destinda la piesele la teatru si la proiectiile de film de la TIFF sau sa leneveasca in hamace, la umbra. Seara, distractia este garantata de artisti din tara si din strainatate care tin concerte in inima muntilor. Cazarea nu are de ce sa te ingrijoreze; poti campa alaturi de prieteni si sa povestiti pana in zori in jurul focului sau poti innopta la cabanele din zona. Dimineata, echipeaza-te corespunzator si porneste pe carari de munte pentru a gasi cele mai atractive locuri din Bucegi; in imprejurime se afla Lacul Bolboci, Cheile Zanoagei, Cheile Tatarului, Pestera Ialomitei, Babele si Sfinxul.

Pentru ciclisti, “Padina Fest” organizeaza Maratonul Bucegilor, o intrecere cu doua probe - Trail Running si MTB Cross-country. Traseele sunt amenajate atat pentru bikerii amatori, cat si pentru cei experimentati.

“Padina Fest” este un eveniment unic, un prilej de a te bucura de farmecul naturii si de a cunoaste aventura la altitudine. Evadarea din aglomeratia oraselor, aerul curat, privelistile surprinzatoare, prietenii cu care vei imparti cortul si muzica buna creeaza o atmosfera de vacanta. 

Padina FestPadina FestPadina FestPadina Fest

* In 2017, festivalul va avea loc in luna iulie.

* Pagina web a evenimentului: http://padinafest.ro/.

* Profilul Facebook al evenimentului: https://www.facebook.com/padinafest.

[Un articol de Andreea Bertea]