Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

National Salsa Congress

Jan 2018

National Salsa CongressCongresul National de Salsa a luat fiinta in anul 2007 si se desfasoara in fiecare an in orasul Brasov, la sfarsitul lunii ianuarie. Cele mai populare scoli de salsa din Romania, cei mai buni instructori si iubitori ai dansului au parte de patru zile de distractie si spectacol.

Cu ocazia acestui eveniment se organizeaza peste 40 de workshop-uri predate de instructori de top din tara. Vei putea deprinde secretele dansurilor latine ca salsa on one, salsa on two, bachata, cha-cha, kizomba, merengue, rumba, zumba si zouk. Cursurile sunt structurate pe grade diferite de dificultate, astfel ca incepatorii vor invata primii pasi de dans, dar si tehnici care privesc armonia miscarilor, stilul si interpretarea.

Scolile de salsa participante la congres prezinta noile spectacole pregatite pentru inceputul de an, incingand atmosfera pe ritmuri latino. Salseros si salseras sunt invitati sa se inscrie la concursul Jack & Jill, unde perechile vor performa pe stiluri variate si vor respecta un dress code. Cei mai talentati si carismatici dansatori vor castiga premii in bani si diverse produse. Instructorii se vor duela si ei in pas de dans, oferind show-uri de-a dreptul impresionante. Serile se incheie cu petreceri si muzica live, alaturi de DJ cunoscuti din tara.

Congresul National de Salsa este un prilej de a-ti face prieteni noi, cu care sa impartasesti pasiunea pentru muzica si dans. Vei avea parte de reprezentatii si workshop-uri sustinute de cei mai buni instructori, de concursuri inedite, de muzica de calitate si de distractie garantata.

National Salsa CongressNational Salsa CongressNational Salsa CongressNational Salsa Congress

* Pagina web a evenimentului: http://www.nationalsalsacongress.ro/.

* Profilul Facebook al congresului: https://www.facebook.com/National.Salsa.Congress.Romania.

[Un articol de Andreea Bertea]