Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Festivalul ARTmania

27-28 Jul 2018

Festivalul “ARTmania” a luat fiinta in anul 2006 si se desfasoara anual in luna Iulie, in orasul Sibiu. Evenimentul sustine actiunile culturale si artele frumoase si aduce pe scena artisti importanti ai muzicii rock.

ARTmania

ARTmania

“ARTmania” ofera publicului numeroase posibilitati de recreere si distractie. Se organizeaza expozitii de fotografie si pictura, workshop-uri pe teme diverse si au loc proiectii de  filme de la Dracula Film Festival. De asemenea, poti lua parte la lansarile de carte si poti vizita muzeele si galeriile sibiene. Vei avea parte de multe alte suprize pe care te invitam sa le descoperi la festival.

Iubitorii muzicii rock vor canta si vor dansa alaturi de artistii lor preferati pana in miez de noapte. Concertele se desfasoara pe patru scene amenajate in spatii diferite. Accesul este liber la concertele care au loc in Piata Mare din Sibiu. In curtea interioara a Palatului Brukenthal va fi amplasata ARTmania Acoustic Stage, iar curtea Muzeului de istorie va gazdui ARTmania Post Rock Stage. O scena inedita este ARTmania Vampires’ Den, situata in Complexul Balanta. Posesorii abonamentelor se vor bucura nu numai de concerte incendiare in acest loc unic, ci si de spatii de lectura, board games si proiectii video. Aici vei gasi si make-up artisti si tatuatori care sa-ti ofere un look specific evenimentului.

Timp de trei zile te vei bucura de spectacolele impresionante oferite de artisti renumiti ai culturii rock. La “ARTmania” concerteaza Steve Wilson, Eprous, Rome, Zeal & Ardor. Distorted Harmony si altii. 

Festivalul “ARTmania” reuneste artele frumoase intr-un spatiu cunoscut pentru bogatia culturala. La Sibiu vei avea parte de muzica buna si distractie garantata si vei putea sa vizitezi cele mai atractive locuri ale orasului.

ARTmania

ARTmania

* In 2018, festivalul are loc in perioada 27-28 Iulie.

* Pagina web a evenimentului: http://artmaniafestival.ro/.

* Profilul Facebook al evenimentului: https://www.facebook.com/ARTmania.Festival.

[Un articol de Andreea Bertea]