Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Festivalul "Untold"

02-05 Aug 2018

Festivalul “Untold” debuteaza in 2015 la Cluj-Napoca si isi propune sa devina unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Europa.

Cluj

Untold

Timp de patru zile, orasul se transforma intr-un taram magic, iar tu esti invitat sa fii personajul unei povesti de neuitat. Participantii vor avea ocazia sa descopere o parte din cultura tarii noastre intrucat la festival se vor intalni cu personaje fantastice din basmele romanesti: printese, voinici, balauri, uriasi, vampiri. Organizatorii creeaza o lume plina de culoare si mister din care nu lipsesc muzica de calitate si voia buna.

Untold

Untold

Taramul “Untold” cuprinde 10 scene pe care sunt asteptati sa concerteze peste 150 de artisti din tara si de peste hotare. Ritmurile rock, pop-rock, reggae, dub, funk, drum&bass vor rasuna pana tarziu in noapte, asigurand o atmosfera incendiara. In cele cinci zone tematice special amenajate vei intalni artizani reuniti la targul de produse urbane, vei putea degusta preparate internationale si te vei relaxa alaturi de prieteni in spatiul de chill out. Daca soarele arde prea tare, racoreste-te la petrecerile in piscina.

Lineup-ul este impresionant, satisfacand cele mai inalte exigente. Printre artistii prezenti la festival se numara David Guetta, Fedde Le Grand, Avicii, John Newman, ATB, Patrice, Tinie Tempah, Cazzete, Andy C, Pendulum, Wilkinson, P Money, Suie Paparude. Spectacolul se anunta electrizant si plin de surprize. Nu rata o experienta senzoriala unica!  

Untold

Untold

* In 2018, festivalul are loc in perioada 02-05 August.

* Pagina web a evenimentului: http://untoldfestival.com/.

* Profilul Facebook al festivalului: https://www.facebook.com/UntoldFestival.

[Un articol de Andreea Bertea]