Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Festivalul “Tare Ca Piatra”

Aug 2017

Festivalul international de sport “Tare ca Piatra” a fost infiintat in anul 2006 si se desfasoara anual la sfarsitul lunii iulie, in orasul Piatra Neamt. Evenimentul promoveaza sportul urban si se adreseaza atat profesionistilor, cat si amatorilor. 

Tare ca PiatraIubitorii de adrenalina si senzatii tari pot participa la concursuri de downhill, skateboard, role si BMX. Proba de downhill se desfasoara pe un traseu de 3 km amenajat pe masivul Cozla; va puteti inscrie la categoriile Hard Tail, Masters, Juniori si Seniori. Celelalte probe au loc pe esplanada din Piata Curtea Domneasca, unde este amplasat un skatepark. Jucatorii de basket sunt invitati sa ia parte la competitia de Street Ball. Cei mai talentati participanti vor castiga premii in bani si articole sportive.

Festivalul “Tare ca piatra” este singurul eveniment din nord-estul Romaniei dedicat sporturilor extreme. Peisajele naturale si aventura oferita de traseul prin padure, adrenalina concursurilor pe doua sau patru roti si provocarile inedite atrag anual mii de sportivi amatori si profesionisti din tara si de peste hotare. Spectacolul si voia buna nu lipsesc nici ele. In cele doua zile ale festivalului au loc demonstratii de BMX si beatbox. Nu ratati targul de produse confectionate manual, de unde puteti achizitiona suveniruri create de artizani. Serile se incheie pe Platoul Cozla, unde distractia este asigurata de DJ si artisti romani pana in zori de zi.

“Tare ca Piatra” este un festival pentru iubitorii sportului si pentru aventurieri. Atmosfera competitiva, oamenii pe care ii vei cunoaste si decorul natural iti ofera o experienta unica.

Tare ca PiatraTare ca PiatraTare ca Piatra

* In 2017, festivalul se va desfasura in luna iulie.

* Participarea la festival este posibila in urma inscrierii pe site-ul: www.tarecapiatra.org.

* Profilul Facebook al festivalului: https://www.facebook.com/tarecapiatra.neamt.

[Un articol de Andreea Bertea]