Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Festivalul "Summer Well"

11-12.08.2018

Festivalul “Summer Well” a debutat in anul 2011 si se desfasoara anual in luna august, pe Domeniul Stirbey din Buftea (jud. Ilfov). Palatul Stirbey, lacul Buftea si parcul care le inconjoara alcatuiesc o locatie fermecatoare in afara Bucurestiului, reconstituind atmosfera conacelor boieresti din secolele trecute.

Summer Well

Summer Well

Summer Well

“Summer Well” este un prilej de sarbatoare pentru iubitorii muzicii rock si indie. In fiecare an, pe scena urca zece dintre cele mai importante trupe ale momentului. Anul acesta, la Buftea vor fi prezenti Cigarettes After Sex, The Kooks si Rationale. 

La festival te vei delecta cu muzica buna, dar si cu activitati distractive - volei, foosball, jocuri video, baloane de sapun. Zona este amenajata cu sezlonguri si canapele unde sa te relaxezi si sa te bucuri de timpul petrecut in aer liber. Poti sa citesti, sa pictezi, sa-ti faci prieteni noi si sa te joci alaturi de copiii tai care sunt bineveniti la festival.

Nu poti innopta pe peluza Domeniului Stirbey, insa vei gasi locuri de cazare in Bucuresti si in imprejurimile orasului. Pe toata perioada evenimentului exista o linie de transport speciala (RATB) cu plecare din statia Muzeul Taranului Roman.

Festivalul “Summer Well” iti ofera un weekend de vacanta, plin de energie si surprize, intr-un loc de poveste. Nu rata aceasta experienta inedita!

Summer Well

Summer Well

* In 2018, festivalul va are loc in perioada 11-12 August.

* Pagina web a evenimentului: https://summerwell.ro/.

* Profilul Facebook al evenimentului: https://www.facebook.com/SummerWellFestivalOfficial.

[Un articol de Andreea Bertea]