Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Festivalul "Folk You"

Aug 2018

Festivalul “Folk You!” a luat fiinta in anul 2005 si se desfasoara anual la sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august, pe plaja din Vama Veche. Mai mult decat un eveniment dedicat muzicii folk, festivalul se adreseaza celor care iubesc libertatea, adevarul si frumusetea lucrurilor simple.

Vama Veche

“Folk You!” a debutat din dorinta de a le reaminti oamenilor ca trebuie sa depaseasca limitele impuse de societate si sa aiba curajul de a exprima ceea ce simt. Florian Pitis, Mircea Vintila, Alexandru Andries, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Vasile Seicaru si alti artisti consacrati au lansat, odata cu acest festival, “Miscarea de rezistenta”, manifest care promoveaza valorile veritabile.

Folk you

Folk you

Folk you

Pe scena din Vama Veche urca in fiecare an artisti de renume ai folk-ului romanesc; vei putea sa-i asculti pe Stefan Hrusca, Mircea Florian, Emeric Set, Gheorghe Zamfir, Ducu Bertzi, Alina Manole, Zoia Alecu, Maria Gheorghiu, Ada Milea. In plus, in cele patru zile ale evenimentului vor concerta si artisti care reprezinta alte genuri muzicale.

Vama Veche este o statiune cu o atmosfera aparte, iar vamaiotii sunt persoane nonconformiste, pentru care plaja este atat spatiu de distractie, cat si loc de dormit. Ia-ti cortul si vino sa te bucuri de unul dintre cele mai frumoase festivaluri folk din Romania. Vei avea parte de muzica buna, oameni frumosi si veseli, plaja si mare.

Folk you

* In 2018, festivalul va avea loc in luna august.

[Un articol de Andreea Bertea]