Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Festivalul "Electric Castle"

18-22 Jul 2010

“Electric Castle” a luat fiinta in 2013 si se desfasoara in fiecare an la Castelul Bánffy din Bontida. Este cel mai mare festival muzical din Romania si primul care a mutat concertele live intr-un castel cu o istorie impresionanta, considerat candva Versailles-ul Transilvaniei.

Electric Castle

Electric Castle

“Electric Castle” este un eveniment electrizant, care imbina line-up-ul de exceptie cu farmecul unei locatii neconventionale. La editiile anterioare ale festivalului au performat artisti de renume international care au atras pe domeniul castelului Bánffy zeci de mii de iubitori ai muzicii de calitate. Concertele sustinute de Morcheeba, Dub Pistols, Moonlight Breakfast, Feed Me, Pendulum, Thievery Corporation, Wilkinson, Chris Liebing, Gramophonedzie, Akua Naru au spulberat toate recordurile de audienta stabilite in Romania. Chiar dupa prima editie, Electric Castle a fost nominalizat la European Festival Awards, fiind desemnat unul dintre cele mai bune festivaluri europene de marime medie.

Electric Castle

Electric Castle

Timp de patru zile, la Bontida vei avea parte de o experienta completa, care imbina muzica de calitate, peisajul exceptional si activitatile distractive care au loc in timpul zilei: workshop-uri, expozitii, proiectii video, jocuri, concursuri, sporturi extreme. Organizatorii promit si anul acesta un eveniment rasunator, nume grele din industria muzicala si o atmosfera incendiara. Ia-ti prietenii si petreceti un weekend de neuitat la castel.

Electric Castle

Electric Castle

* In 2018, festivalul va avea loc in perioada 18-22 Iulie.

* Pagina web a evenimentului: http://www.electriccastle.ro/.

* Profilul Facebook al festivalului: https://www.facebook.com/ElectricCastle.

[Un articol de Andreea Bertea]