Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Festivalul “Bucovina Rock Castle”

25-27 Aug 2018

Festivalul “Bucovina Rock Castle” a luat fiinta in anul 2011 si se desfasoara anual in luna august, in Cetatea de scaun a Sucevei (jud. Suceava). Evenimentul isi propune renasterea rock-ului romanesc si familiarizarea publicului tanar cu acest fenomen muzical.

Bucovina Rock Castle

Bucovina Rock Castle

Timp de trei zile te vei bucura de ritmurile tale preferate si iti vei face cunostinte noi cu care sa impartasesti aceasta pasiune. Anual, pe scena de la Bucovina Rock Castle urca artisti de renume national si international care ofera show- uri incendiare. La festival concerteaza trupe ca The Amsterdams, Tons of Powder, Toy Machines, Nazareth, Diamonds are forever, Positive John, Luna Amara, Coma, Alternosfera, Vita de Vie, The Mechanix, etc. Pentru artistii tineri din Romania, evenimentul este o importanta rampa de lansare. Te vei distra pe acorduri de metal, black, thrash, etno, punk, ska si alternative rock.

Cetatea Sucevei gazduieste in aceasta perioada si alte activitati dedicate iubitorilor de arta. Vei avea parte de filme documentare, piese de teatru si lansari de carte. In plus, esti invitat sa gusti din delicioasele preparate traditionale bucovinene. Organizatorii pun la dispozitia publicului un loc de campare gratuit unde poti sa instalezi cortul si sa faci un foc de tabara alaturi de prieteni.

Festivalul “Bucovina Rock Castle” aduce muzica rock intr-un spatiu incarcat de istorie. Alege Suceava ca destinatie de vacanta si vei avea un weekend plin de energie si de muzica buna.

Bucovina Rock Castle

Bucovina Rock Castle

* In 2018, festivalul are loc in perioada 25-27 august.

* Pagina web a evenimentului: http://www.bucovinarockcastle.ro/.

* Profilul Facebook al evenimentului: https://www.facebook.com/Bucovinarockcastlefestival.

[Un articol de Andreea Bertea]