Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Festivalul "Blaj ALive"

Jun 2017

Blaj aLive a luat fiinta in anul 2013 si se desfasoara in luna iunie pe Campia Libertatii de la Blaj. In fiecare vara, locul unde s-a tinut Marea Adunare Nationala din 1848 este luat cu asalt de cei care iubesc muzica buna si atmosfera vibranta specifica festivalului.

Blaj aLive

Inca de la inceput, organizatorii au dezvoltat evenimentul in jurul valorilor caracteristice acestui loc cu importanta istorica: libertatea, egalitatea, solidaritatea si dezvoltarea culturala prin intermediul educatiei. Artisti de top din tara si de peste hotare fac sa rasune scenele de la Blaj aLive, aducand in fata publicului cele mai actuale tendinte din muzica electronica, rock, reggae, hip-hop, pop. Concertele sunt intotdeauna electrizante, pline de energie si spectaculoase, iar fanii promit sa nu rateze nicio editie a festivalului.

La Blaj, distractia este garantata atat ziua, cat si seara. In asteptarea artistilor tai preferati poti participa la workshop-uri, expozitii de pictura, fotografie si design, intreceri sportive. Tinerii pasionati de tehnica sunt invitati sa asiste la seminariile sustinute de specialisti in interiorul TechDom, un cort dedicat carierei si dezvoltarii profesionale. De asemenea, pentru cei mici este amenajat un loc de joaca, iar noaptea o poti petrece in camping, in aer liber.     

Blaj aLive este un eveniment complet, unul dintre cele mai puternice organizate in Romania. Succesul lui a depasit granitele tarii, fiind nominalizat la Europe Festival Awards, la categoria “Cel mai bun festival de marime medie”. Bucura-te de momente artisitce unice si de atmosfera de vacanta !

Blaj aLiveBlaj aLiveBlaj aLive

* In 2017, festivalul va avea loc in luna iunie.

* Pagina web a evenimentului: http://blajalive.ro/.

* Profilul Facebook al festivalului: https://www.facebook.com/BlajaLive.

[Un articol de Andreea Bertea]