Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Concursul “Carpath Enduro”

Jun 2017

Concursul “Carpath Enduro” a debutat in anul 2011 sub numele “Hard Enduro Piatra Neamt” si se desfasoara la sfarsitul lunii iunie in Muntii Tarcau. Este a treia etapa a Cupei Europene de Enduro Extrem, competitie care are loc in perioada ianuarie-octombrie in cinci state europene: Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia, Germania.

Carpath Enduro

Timp de trei zile, Piatra Neamt devine destinatia preferata a riderilor dependenti de adrenalina. Peisajul salbatic si traseele solicitante atrag sportivi profesionisti de peste hotare, dar si amatori in cautare de experiente inedite. In functie de nivelul de pregatire, participantii se pot inscrie in concurs la categoriile Hobby, Profi, Experti, Veterani (peste 40 de ani) si Fete. Traseele sunt prevazute cu obstacole naturale si artificiale si sunt alcatuite din trei portiuni: una in stil super-enduro, o zona tehnica si una de enduro clasic. Primii 20 de concurenti de la clasa Profi vor primi puncte in clasamentul Cupei Europene de Enduro Extrem.

“Carpath Enduro” incepe vineri, cu antrenamente libere si prologul de pe Muntele Cozla. In urmatoarele doua zile se da startul curselor in munti. De-a lungul anilor, la concurs s-au prezentat cei mai buni rideri ai momentului, nume din elita mondiala hard enduro. Duminica, dupa festivitatea de premiere, participantii au sansa sa-i cunoasca pe campioni la petrecerea care incheie evenimentul. Pregateste-te pentru un spectacol de proportii si pentru o doza extrema de adrenalina. Aliniaza-te la startul “Carpath Enduro” !

Carpath EnduroCarpath EnduroCarpath Enduro

* In 2017, evenimentul va avea loc in luna iunie.

* Pagina web a competitiei: http://zonaenduro.ro/.

* Profilul Facebook al concursului: https://www.facebook.com/zonaenduro.

[Un articol de Andreea Bertea]