Evenimente

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Cheile Nerei Mountain Bike Race

Jun 2017

“Cheile Nerei Mountain Bike Race” a luat fiinta in anul 2014 si se desfasoara in luna iunie in localitatea Sasca Montană, judetul CaraÅŸ-Severin. Evenimentul se adreseaza deopotriva ciclistilor amatori si profesionisti si are un scop caritabil.

Cheile Nerei Mountain Bike RaceImpatimitii sportului pe doua roti si pasionatii plimbarilor cu bicicleta in aer liber sunt invitati sa descopere intr-un mod inedit unele dintre cele mai salbatice si spectaculoase peisaje ale Banatului montan. Vijelioasa, Nera a sapat in Muntii Aninei un defileu uluitor, bogat in obiective turistice impresionante. Poti surprinde cateva dintre ele de-a lungul celor doua trasee propuse de catre organizatorii competitiei: Traseul Race (38 km) si Traseul Elite (75 km). Copiii pot participa la o cursa adecvata varstei. Traseele destinate adultilor sunt variate si au portiuni mari de teren accidentat, crescand considerabil nivelul de adrenalina. Categoriile de participanti sunt: 14-17 ani, 18-29 ani, 30-39 ani si peste 40 de ani. Premiile se acorda primelor trei clasati la fiecare categorie de varsta.

Antrenamentele si competitia au loc in aceeasi zi, iar seara se incheie cu un concert in aer liber. Daca ai spirit de aventurier si vrei sa explorezi carari neumblate, aliniaza-te la startul cursei. Vei fi rasplatit cu multa voie buna, energie pozitiva si senzatii tari.

Cheile Nerei Mountain Bike RaceCheile Nerei Mountain Bike RaceCheile Nerei Mountain Bike Race

* In 2017, concursul are loc in luna iunie.

* Detalii despre eveniment: http://www.sascabike.ro/https://www.facebook.com/CheileNereiMTB

[Un articol de Andreea Bertea]