Distractive

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

ZBOR CU PARAPANTA IN SIBIU

Zborul cu parapanta este o experienta pe care trebuie sa o incerci macar o data in viata. Sentimentul libertatii absolute, valul de adrenalina si satisfactia depasirii propriilor limite sunt doar cateva dintre ingredientele acestei aventuri fascinante. Visul tau de a zbura este pe cale sa devina realitate; invinge-ti temerile si descopera senzatia unica a plutirii in aer.

Parapanta SibiuIn apropiere de Sibiu exista mai multe locatii unde poti practica acest sport. Zona Tocile-Sadu, aflata la 17 km de Sibiu, este recomandata atat incepatorilor, cat si pilotilor profesionisti. Panta lina si locul de aterizare foarte accesibil favorizeaza mai ales zborurile de instruire. Cei care isi doresc sa imbine adrenalina cu aerul tare de munte pot opta pentru statiunea PăltiniÈ™, unde decolarea se face de la 1100 m altitudine. Peisajul te cucereste pe loc, iar plutirea lina in aer iti da ragazul sa il admiri in voie. Cea mai spectaculoasa locatie pentru zborul cu parapanta este statiunea Bâlea, situata pe versantii unuia dintre cele mai salbatice si frumoase masive romanesti: Fagaras. Sate pitoresti, cascade vijelioase, lacuri limpezi si privelisti uluitoare se dezvaluie turistului care ii colinda potecile. Iubitorii de senzatii tari gasesc aici trei locuri de decolare apreciate in special de pilotii experimentati: zona heliport, Varful Netedu (2351 m) si Varful Paltinu (2401 m).

Fie ca zbori singur sau in tandem, fie ca alegi un zbor de initiere sau unul de distanta, vei avea parte de momente de neuitat. Nu ezita sa-ti faci amintiri la inaltime!

Parapanta SibiuParapanta SibiuParapanta Sibiu

Informatii si rezervari:

http://cloudbase.ro/

http://www.airadrenaline.ro/

[Un articol de Andreea Bertea]