Distractive

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

PARCURI DE AVENTURA DIN TINUTUL SECUIESC

Parcurile de aventura reprezinta o modalitate inedita de petrecere a timpului liber in mijlocul naturii. Iubitorii senzatiilor tari se incarca de adrenalina pe traseele special amenajate, bucurandu-se de o aventura de neuitat. In padurile din preajma Harghitei si Sovatei si in parcul situat in salina de la Praid toata familia va avea parte de provocari si activitati distractive. Incarca-te cu energie si pregateste-te pentru o vacanta activa!

 

Balu ParkBalu Park este situat in statiunea Harghita-Bai, judetul Harghita, intr-o zona impadurita la poalele muntilor. Parcul dispune de trasee pentru copii si adulti si iti ofera posibilitatea sa iti ocupi timpul si cu alte activitati antrenante: plimbari cu bicicleta, motocross, paintball, patinaj, schi.

Aventurierii isi pot testa abilitatile pe urmatoarele trasee:

• 3 trasee cu grad redus de dificultate pentru copii, perfecte pentru incepatori; sunt formate din franghii, balansoare, busteni, pereti pentru escalada;

• un traseu cu grad mediu de dificultate pentru copii; contine tobogane si anvelope;

• un traseu usor pentru adulti, ideal pentru incalzire;

• un traseu cu dificultate medie pentru adulti;

• un traseu dificil pentru adulti; contine pod mobil, franghii duble, balansoare;

• un traseu foarte dificil pentru adulti, recomandat persoanelor experimentate;

• un traseu pentru familii;

• o tiroliana peste lac, cea mai mare din Romania, cu lungimea de 1 km.

Detalii despre parc: http://www.balupark.com/.

Club Aventura PraidBalu ParkBalu Park

 

Club Aventura Praid este situat in statiunea Sovata, o statiune pitoreasca din Transilvania, cunoscuta pentru lacurile sale binefacatoare. Este singurul parc de aventura din Europa amenajat intr-o salina. Aflata la 120 m in subteran, locatia este deschisa si in timpul iernii. Parcul dispune de un traseu pentru copii, un traseu pentru adulti si o tiroliana, toate elementele fiind fixate in peretii de sare. Club Aventura iti ofera nu doar un loc perfect de distractie pentru intreaga familie, ci si un mediu cu efecte benefice pentru sanatate.

Detalii despre parc: http://club-aventura.ro/.

[Un articol de Andreea Bertea]