Distractive

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

PARCURI DE AVENTURA DIN BUCURESTI

Parcuri de aventuraParcurile de aventura sunt alternativa perfecta pentru iubitorii de adrenalina care cauta un mod inedit de petrecere a timpului liber. Situate in padurile din apropierea Bucurestiului, acestea au trasee cu diferite grade de dificultate, fiind potrivite atat pentru copii, cat si pentru adulti. Pregateste-te pentru un final de saptamana plin de distractie si provocari.

 

Extreme Park Cernica este situat in padurea Cernica, la 15 km de Bucuresti. Amenajat pe malul lacului, parcul cuprinde spatii amenajate pentru picnic si balansoare in care sa te bucuri de racoarea si umbra copacilor. Cele 9 trasee de dificultate progresiva incep si se termina la sol. Iata care sunt:

Extreme Park Cernica• 2 trasee galbene pentru copiii de peste 6 ani, ideale pentru incepatori;

• un traseu portocaliu pentru copiii de peste 8 ani;

• 3 trasee verzi cu inaltimea de pana la 8 m, potrivite pentru copiii intre 8 si 10 ani;

• 2 trasee albastre cu o inaltime de peste 10 m, pentru copiii cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani;

• un traseu rosu, care necesita o conditie fizica buna si foarte multa energie, pentru cei de peste 16 ani;

• o tiroliana peste lacul Cernica, cu o lungime de 800 m.

Detalii despre parc: http://www.extremepark.ro/.

 

EdenlandEdenland este situat in comuna BaloteÅŸti, la 20 km distanta de Bucuresti. Amplasat in padure, departe de zgomotul orasului, este un spatiu perfect pentru toata familia. Indiferent de varsta, gasesti aici o gama larga de activitati relaxante si distractive: plimbari cu bicicleta, tir cu arcul, airsoft, paintball. Curajosii pot experimenta un salt pendular de la 15 m, iar copiii se pot juca in locurile special amenajate. Nu lipsesc nici zonele dedicate odihnei si cele pentru luat masa. Edenland iti ofera o alternativa inedita de cazare: casutele in copac, spatioase si amenajate in stil rustic.

Parcul dispune de 11 trasee care se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor.

Edenland

Acestea sunt:

• 2 trasee cu grad redus de dificultate pentru copiii de 4- 6 ani;

• 2 trasee cu grad redus de dificultate pentru adulti si copii insotiti;

• 4 trasee cu grad mediu de dificultate pentru adulti si copii insotiti;

• un traseu cu dificultate ridicata pentru adulti si copii insotiti;

• un traseu foarte dificil dedicat exclusiv adultilor;

• traseul Edenjump pentru cei cu varsta de peste 16 ani.

Detalii despre parc: http://www.edenland.ro/.

 

Parcul de aventura ComanaParcul de aventura Comana este situat la 35 km de Bucuresti, in padurea Comana, judetul Giurgiu. Este amplasat intr-o arie naturala protejata in cadrul careia poti face drumetii in padure, plimbari cu bicicleta, barca si caiacul. Daca vrei sa te relaxezi si sa profiti de linistea naturii, acesta este locul perfect pentru un picnic pe malul lacului. Balta Comana si numeroasele pasari care si-au facut cuiburi in apropierea ei iti vor incanta privirea.

Parcul de aventura cuprinde 4 trasee pentru copii si 3 pentru adulti si o tiroliana peste lac. Daca nu esti un catarator impatimit, ai la dispozitie si alte facilitati pentru a iti ocupa timpul: tir cu arcul, teren de tenis, pescuit, plimbari cu trasura.

Detalii despre parc:  http://parcaventuracomana.ro/.

[Un articol de Andreea Bertea]