Distractive

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

CLUBUL DE GOLF LAC DE VERDE

“Lac de Verde” este destinatia ideala pentru o escapada care imbina relaxarea si activitatile sportive in mijlocul naturii. Situat intr-o zona extrem de pitoreasca, cea a colinelor subcarpatice, clubul de golf ocupa o suprafata vasta la altitudini de peste 600 m. Distanta fata de marile orase, aerul curat si privelistile superbe il recomanda atat pentru practicarea sporturilor, cat si pentru evenimente private si corporate.

Golf Lac de VerdeClubul de golf “Lac de Verde” din Breaza indeplineste standardele internationale, fiind singurul teren de golf de lux din Romania. Prezinta un grad de dificultate ridicat (8/10), are 9 cupe cu distante scurte si un index 58 par, de aceea este recomandat in special jucatorilor avansati. Incepatorii beneficiaza de spatii dedicate antrenamentului, unde sunt asistati de instructori. Daca nu te numeri printre profesionisti, ai la dispozitie doua terenuri de putting, teren de pitching si chiping, green de antrenament, indoor golf si driving range cu automat de mingi; poti inchiria echipamentul complet din incinta clubului.

Cursurile de golf se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si nivelurilor de pregatire, inclusiv persoanelor cu handicap. De asemenea, se organizeaza tabere pentru juniori, prilej cu care cei mici isi impartasesc pasiunea si invata unii de la altii. In timpul sedintelor cu antrenorul vei deprinde tehnicile de baza, regulile jocului si eticheta necesara pe teren. Golful este un sport elegant, echilibrat, discret si disciplinat, in care nu au loc manifestari violente.

“Lac de Verde” este inconjurat de paduri, fiind un loc foarte placut pentru petrecerea timpului liber. Vizitatorii se pot bucura de numeroasele posibilitati de agrement: paintball, tir cu arcul, plimbari cu golf mobilul, tiroliana, piscina exterioara. Cei care vor sa cunoasca imprejurimile pot face drumetii in aer liber; daca esti in cautarea relaxarii depline, iti recomandam serviciile spa. Nu-i asa ca iti surade ideea? Clubul ofera inclusiv cazare si restaurant, asa ca iti poti face planuri pentru un weekend prelungit.

“Lac de Verde” este un colt de natura pura care te revitalizeaza si te face sa uiti de griji. Vino sa descoperi sportul regilor intr-un loc de poveste!

Golf Lac de VerdeGolf Lac de VerdeGolf Lac de Verde

Detalii despre club: http://www.lacdeverde.ro/.

[Un articol de Andreea Bertea]