Activitati De Iarna

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Activitati De Iarna

STATIUNILE MONTANE DE PE VALEA PRAHOVEI

Iarna, Valea Prahovei este un taram de basm. La poalele Bucegilor, dar si pe potecile masivului, veti surprinde peisaje unice si inedite. Oferta de cazare este extrem de generoasa si variata; puteti alege intre cabane, pensiuni, vile si hoteluri. De asemenea, exista multe restaurante cu specifice diferite, unde veti gasi preparate traditionale si internationale delicioase. Pitorescul si farmecul locului va vor atrage oricand spre incantatoarele statiuni de pe Valea Prahovei.

STATIUNILE MONTANE DIN ZONA BRASOVULUI

Statiunile de la poalele Muntilor Bucegi ofera conditii ideale atat pentru vacante relaxante, in care sa te destinzi si sa te bucuri de frumusetea peisajelor naturale, cat si pentru cele active, pline de adrenalina. Specificul locurilor, ofertele variate si numeroasele obiective turistice garanteaza momente de neuitat in orice anotimp.

STATIUNILE MONTANE DIN MARAMURES

Zona montana a Maramuresului este ideala pentru petrecerea vacantelor de iarna, dispunand de o oferta variata care satisface toate gusturile si bugetele. Nu doar ca va veti distra de minune pe partie, insa veti descoperi peisaje alpine cu adevarat spectaculoase. Pitorescul locurilor, oamenii ospitalieri si traditiile maramuresene va vor cuceri pe loc.

Mai Multe...