De Apa

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

RAFTING PE BUZAU

Rafting BuzauRaftingul este un sport dinamic, dedicat curajosilor si celor care iubesc adrenalina. O tura pe un rau inspumat de munte, alaturi de prieteni si colegi, este o experienta extrem de provocatoare si distractiva. Senzatiile tari pe care ti le ofera acest sport si satisfactia pe care o ai atunci cand infrunti valurile sunt inegalabile, asa ca nu rata aceasta aventura.

Buzaul este unul dintre raurile care ofera conditii excelente practicarii raftingului. Izvorat din Muntii Ciucas, traverseaza dealuri impadurite si ajunge in zona de campie, unde se varsa in Siret. Datorita existentei barajului de acumulare Siriu, raul dispune de un debit adecvat turelor de rafting pe intreaga perioada a anului. Chiar si in lunile de vara, cand multe cursuri isi pierd dinamica, Buzaul isi pastreaza caracteristicile unui veritabil rau de munte.

Rafting BuzauSectoarele de rafting:

Zona dedicata raftingului este situata in apropierea barajului si imbina portiunile involburate cu cele linistite, dispunand de valuri repezi, praguri, cascade si stanci. In plus, spectacolul naturii este cu adevarat uimitor. Iata care sunt traseele de rafting cele mai cunoscute:

• Traseul Lunca Priporului - Valea Lupului, recomandat pentru barcile mari. Masoara 14 km, are un grad de dificultate usor spre mediu (1-3), iar coborarea dureaza 3-4 ore.

• Traseul Crasna - lacul de acumulare Siriu, mai tehnic, cu o lungime de 9 km. Este dedicat barcilor de doua persoane si sportivilor experimentati. Tura dureaza aproximativ o ora si jumatate.

Pe raul Buzau vei avea parte de clipe de neuitat, de adrenalina la maxim si de o aventura pe cinste. O tura pe valurile inspumate este o experienta pe care trebuie sa o incerci !

Rafting BuzauRafting BuzauRafting Buzau

Informatii si rezervari:

http://www.rafting-in-romania.com/

http://www.romanianadventure.com/

http://www.whitewater.ro/

http://www.greenadventure.ro/

[Un articol de Andreea Bertea]