Activitati De Apa

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Activitati De Apa

RAFTING PE JIU

Jiul se numara printre cele mai antrenante rauri din Romania si ofera conditii prielnice pentru rafting din martie pana in octombrie. Raspunde provocarii si fii pregatit pentru o aventura memorabila !

RAFTING PE BUZAU

Pe raul Buzau vei avea parte de clipe de neuitat, de adrenalina la maxim si de o aventura pe cinste. O tura pe valurile inspumate este o experienta pe care trebuie sa o incerci !

RAFTING PE BISTRITA

Pe Bistrita se pot practica sporturi de apa tot timpul anului. In plus, pe lacul Colibita ai ocazia sa experimentezi sea-kayaking si wind-surfing. Pregateste-te pentru o aventura inedita si energizanta, in care sa descoperi tainele navigarii pe ape repezi.

AGREMENT PE LACUL IZVORUL MUNTELUI

Situat de-a lungul unui defileu spectaculos si inconjurat de padurile falnice ale Moldovei, lacul Izvorul Muntelui este un loc privilegiat de natura. Pitorescul satelor rasfirate pe dealuri, traseul serpuitor al Cheilor Bicazului si uriasii de piatra ai Ceahlaului formeaza un tablou fascinant, de care nu vrei sa te mai desparti.

AGREMENT PE LACUL VIDRARU

Imprejurimile Lacului Vidraru sunt o oaza de liniste si armonie departe de agitatia oraselor. Instaleaza-ti cortul, stai in jurul focului de tabara alaturi de prieteni, surprinde culorile rasaritului si vei avea o vacanta de neuitat in mijlocul naturii.

RAFTING PE CRISUL REPEDE

Daca vrei sa experimentezi adrenalina la cote maxime, pregateste-te pentru o tura pe apele Crisului Repede.

AGREMENT PE LACUL COLIBITA

Colibita este un colt de natura in care regasesti deopotriva peisajele montane salbatice si frumusetea misterioasa a marii. Situat la 900 m altitudine, pe culmile masivului Calimani, lacul este inconjurat de coline impadurite la baza carora s-a amenajat o plaja cu nisip fin. Casele rasfirate pe dealuri, brazii falnici, aerul tare si linistea deplina fac din aceasta zona o destinatie ideala pentru relaxare.

AGREMENT IN DELTA DUNARII

Delta este refugiul ideal in mijlocul naturii, locul unde poti petrece serile in jurul focului de tabara, ascultand povestile pescarilor. Pregateste-te pentru o vacanta distractiva, reconfortanta si presarata cu multe descoperiri fascinante.

AGREMENT IN CAZANELE DUNARII

La Cazane, Dunarea involburata ia cu asalt muntele, facandu-si drum printre stanci. Enigmatic si impunator, fluviul fierbe in aceasta zona, dand nastere unor peisaje de un pitoresc desavarsit. Paduri cocotate pe dealuri, falnici pereti de piatra cu chipuri omenesti, pesteri racoroase si o manastire atarnand pe-o limba de pamant, toate acestea creeaza un spectacol unic. Dunarea clocotinda iti da energie si chef de explorare, insa poti veni la Cazane si daca iti doresti cateva zile de relaxare.

Mai Multe...