Activitati

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

CLUBUL DE GOLF PAUL TOMITA

Clubul de golf “Paul Tomiţă” dispune de unul dintre primele si cele mai cunoscute terenuri din Romania. Este situat in localitatea Pianu de Jos, judetul Alba, intr-o zona ferita de zgomot si poluare. Dealurile inconjuratoare, linistea si aerul curat recomanda clubul ca destinatie pentru un weekend relaxant in mijlocul naturii.

Golf Paul TomitaPianu de Jos este satul pitoresc din inima Transilvaniei care a dat golfului romanesc o personalitate marcanta. Paul Tomiţă si-a demonstrat maiestria la Campionatele Mondiale de Golf si a fost profesor al Casei Regale. Clubul care ii poarta numele a luat fiinta in 1995 si a devenit unul cu traditie, fiind membru al Asociatiei Europene de Golf.

Clubul “Paul Tomiţă” este omologat international si dispune de 18 cupe cu grade de dificultate diferite. Este dotat cu driving range, putting green si carturi mobile; poti inchiria echipament complet de golf din incinta clubului. Daca esti incepator si vrei sa deprinzi tainele jocului, instructorii te vor invata elementele de baza si regulile de eticheta pe teren. Golful este un sport nobil, elegant si disciplinat, care iti solicita atentia si rabdarea. Se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, imbinand armonios exercitiul fizic si tehnicile strategice.

La Pianu de Jos vin in special jucatorii profesionisti care participa la numeroasele competitii organizate aici; calitatea de membru a clubului este recunoscuta international. Chiar daca esti debutant, poti descoperi golful pe unul dintre cele mai frumoase terenuri din tara. Clubul ofera cazare intr-un hotel cu standarde inalte, asa ca nu ezita sa-ti faci planuri pentru un weekend prelungit. La sfarsitul jocului poti lenevi pe marginea piscinei sau poti face o plimbare in care sa explorezi imprejurimile.

Zona superba in care se afla Clubul de Golf “Paul Tomiţă” este ideala pentru odihna si incarcarea bateriilor. Descopera sportul regilor intr-un colt minunat de natura!

Golf Paul TomitaGolf Paul TomitaGolf Paul Tomita

Detalii despre club: http://golfclubpaultomita.ro/.

[Un articol de Andreea Bertea]