Activitati

Selectati iconitele pentru mai multe informatii.


Evenimente

Activitati

MOCANITA MARAMURES

Mocanita de pe Valea Vaserului nu este doar un obiectiv turistic atragator, ea reprezinta o pagina din istoria cailor ferate romanesti. Lumea de poveste in care te poarta trenul cu aburi te face sa uiti de ceas; aici totul se masoara in peisaje minunate, case traditionale, capite aurii de fan si mici cascade involburate, toate inveselite de clinchetul turmelor.

MOCANITA TRANSILVANIEI

In centrul Romaniei, mocanita Transilvaniei te poarta domol intr-o calatorie fascinanta. De-a lungul celor 35 de kilometri, micul tren cu aburi iti dezvaluie frumusetea naturii salbatice, peisaje rurale splendide, trecand prin tuneluri de vegetatie deasa, prin livezi parfumate si pe langa ruinele unui castru roman.

CLUBUL DE GOLF PAUL TOMITA

Zona superba in care se afla Clubul de Golf “Paul Tomiţă” este ideala pentru odihna si incarcarea bateriilor. Descopera sportul regilor intr-un colt minunat de natura !

PODGORIILE DIN TRANSILVANIA

Podgoriile Transilvaniei pastreaza traditia straveche a obtinerii vinului, amintind de inceputurile acestei practici pe teritoriul tarii noastre. La adapostul Carpatilor, strugurii dulci si parfumati dau nastere licorilor de cea mai buna calitate, intense si echilibrate.

AGREMENT PE LACUL IZVORUL MUNTELUI

Situat de-a lungul unui defileu spectaculos si inconjurat de padurile falnice ale Moldovei, lacul Izvorul Muntelui este un loc privilegiat de natura. Pitorescul satelor rasfirate pe dealuri, traseul serpuitor al Cheilor Bicazului si uriasii de piatra ai Ceahlaului formeaza un tablou fascinant, de care nu vrei sa te mai desparti.

RAFTING PE BUZAU

Pe raul Buzau vei avea parte de clipe de neuitat, de adrenalina la maxim si de o aventura pe cinste. O tura pe valurile inspumate este o experienta pe care trebuie sa o incerci !

RAFTING PE JIU

Jiul se numara printre cele mai antrenante rauri din Romania si ofera conditii prielnice pentru rafting din martie pana in octombrie. Raspunde provocarii si fii pregatit pentru o aventura memorabila !

RAFTING PE CRISUL REPEDE

Daca vrei sa experimentezi adrenalina la cote maxime, pregateste-te pentru o tura pe apele Crisului Repede.

Mai Multe...